Prawdziwe lody to dziś rzadkość. A lody serwowane w cukierni "Słodka Strefa - Prawdziwe lody" pod adresem Rynek 31 to produkt rzemieślniczy, najwyższej jakości. Przygotowywane z naturalnych składników lody to podróż do smaków dzieciństwa, a także wyprawa w zupełnie nowy wymiar smaku, konsystencji i słodkich przyjemności.
Rzemieślnicza metoda produkcji, czyli tradycyjne "kręcenie" lodów oraz składniki naturalnego pochodzenia: świeże mleko i śmietanka, które są podstawą lodów śmietankowych, a także kakao z Ghany, polski cukier, wanilia z Madagaskaru, czy pistacje i orzechy laskowe z Włoch gwarantują niezapomniane wrażenia smakowe. "Prawdziwe lody" szczycą się też wysoką zawartością owoców w swoich sorbetach - jest ich tam nawet 60 procent - i są to polskie maliny i truskawki, a mango pochodzi z Indii, natomiast marakuja z Brazylii. Swiatowo.
Smaków lodów jest tyle, że nie zmieszczą się wszystkie - przyjdźcie, spróbujcie, na pewno wrócicie. Nam przypadła do gustu krówka i loreo. Ale każdy znajdzie tam coś dla siebie.
Ale "Słodka strefa" to także ciasta tradycyjne, ktore można kupić na miejscu lub zamówić w formie cateringu na wesela, chrzciny, komunie, czy inne święta okolicznościowe.