[WR] Świnie, porzeczki i orzechy, wkrótce - chlewnia na 200 loch FILM
Opublikowano: Aktualizacja:
Autor: ŁT | Zdjęcie: Anna Kopras-Fijołek
foto Anna Kopras-Fijołek
reklama
Przeczytaj również:
RolnictwoProdukcja trzody chlewnej, uprawa porzeczek i orzecha laskowego. Gospodarstwo Macieja Frąckowiaka w Pęckowie pod Szamotułami (Wielkopolska) cały czas się rozwija, w planach są kolejne inwestycje.
reklama
reklama
reklama
Artykuł pochodzi z portalu jarocinska.pl. Kliknij tutaj, aby tam przejść.
Polecane artykuły:
wróć na stronę główną
ZALOGUJ SIĘ
Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM
e-mail
hasło
Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE
reklama
reklama
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.